مدارک مورد نیاز برای ویزای تحصیلی کانادا در مقطع کاردانی و کارشناسی

بخش سوم :

مدارک مورد نیاز برای ویزای تحصیلی کانادا در مقطع کاردانی و کارشناسی:

۱.مدرک دیپلم و ریزنمرات با ترجمه و تایید دادگستری و امور خارجه و در صورت اشتغال به تحصیل : ریزنمرات ترم‌اول پیش دانشگاهی (در صورت وجود) با ترجمه و تایید دادگستری و امورخارجه +گواهی اشتغال به تحصیل +ترجمه و دادگستری
۲.هرگونه مدارک اضافی شامل مدارک شغلی المپیاد گواهیهای مربوط به تحصیل در دورهای اضافه
۳.اسکن از صفحه بیوگرافیگ پاسپورت متقاضی
۴.ادرس دقیق منزل +کد پستی +تلفن و فکس
۵.یک قطعه عکس ۳x۴ پشت زمینه سفید
۶.رزومه کاری و تخصصی
۷.مدرک تافل یا ایلتس زبان انگلیسی در صورت وجود

مدارک مقطع کارشناسی ارشد:
1. مدارک کارشناسی و ریزنمرا ت با ترجمه رسمیودر صورت اشتغال تحصیل ریز نمرات ترم اخر کارشناسی و گواهی اشتغال تحصیل با ترجمه رسمی و تایید دادگستری و امور خارجه
2. هرگونه مدارک اضافی شامل مدارک شغلی المپیاد گواهیهای مربوط به تحصیل در دورهای اضافه
3. اسکن از صفحه بیوگرافیگ پاسپورت متقاضی
4. ادرس دقیق منزل +کد پستی +تلفن و فکس
5. یک قطعه عکس ۳X۴ پشت زمینه سفید
6. رزومه کاری و تخصصی
7. مدرک تافل یا ایلتس زبان انگلیسی اکادمیک

مدارک مورد نیاز اخذ ویزا
۱.یک قطعه عکس ۴X۵ در ۳X۴ اسکن شده با پشت زمینه سفید
۲.مدارک تحصیلی متقاضی بسته به مقطع تحصیلی

مدارک مورد نیاز برای کلیه گروه ها:

آکادمی Pacific Aviation واقع در ونکوور کانادا يكي از زير يکی از مدارس آموزش خلبانی موفق تحت نظارت سازمان Transport Canada است. اين مركز، با ارائه دوره هاي آموزشي گوناگون و جديد يکی از مراکز پيشرو در امر آموزش هواپيمايي در کشور کاناداست. با بهره گيري از بهترين امكانات آموزشي، مدرسين با تجربه و روش هاي نوين آموزشي دوره هاي آموزشي با بالاترين سطح استانداردهاي بين المللي ارائه مي گردد.دوره هاي آموزشي تخصصي به صورت تئوری وعملي به كليه متقاضيان واجد شرايط ارائه مي گردد .

دوره هاي آموزشي خلباني
در واحد آموزش عمليات دوره هاي آموزش مقدماتي خلباني شامل دوره هاي PPL- IFR و CPL شده و دوره
هاي آموزشي تخصصي براي انواع هواپيماها ارائه مي گردد.
Private Pilot License (PPL)
به مدت ده هفته تمام وقت يا پنج ماه پاره وقت
شرايط متقاضی:
1. حداقل سن – 17 سال
2. قبولی درسطح سه آزمايشات پزشکی
3. دانش زبان انگليسی
هزينه دوره : تقريبا ده هزار دلار کانادا

Commercial Pilot License (CPL)
به مدت ده هفته تمام وقت يا پنج ماه پاره وقت
شرايط متقاضی:
1. حداقل سن – 18 سال
2. قبول در آزمون و داشتن مدرک ppl

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دوست دارید به گفتگو ملحق بشید ؟
در صورت تمایل همکاری کنید !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *